3 dažādas suši mērces, ko iesaka KIKKOMAN
Eksotiskas garšas, svaigi salda uzkodu mērce
Šī metode ļaus pagatavot 1.1 kg gatavu suši rīsu, kas pietiks 10 suši ruļļu pagatavošanai
Suši, kuram rīsi un citas sastāvdaļas ir ierullētas iekšpusē nori jūraszāļu lapai, tiek saukti par Maki suši
Uramaki nozīmē uz ārpusi izvērstais suši rullis
Dažādas mērces Gyoza japāņu pelmeņu garšas izcelšanai un papildināšanai
Temaki ir konusviedīgi, ar rokām taisīti rullīši. Jebkurš maki pildījums ir piemērots temaki pildījumam
Svaigi salāti, kas būs lieliski gan kā piedeva pamatēdienam, gan kā viegla uzkoda
Gards vok ēdiens, kas ideāli piemērots vegāniem un veģetāriešiem
Veselīga, sabalansēta un garda maltīte, kas piemērota arī vegāniem un veģetāriešiem
Viegli, ātri pagatavojama un sabalansēta malīte
Kraukšķīgs deserts
Viegli un ātri pagatavojama recepte ēdienkartes dažādošanai
Garneles kraugšķīgā garoziņā lieliski papildinās ikdienas maltīti
Viegli pagatavojams japāņu grilēdiens, kas tiek pasniegts uz iesmiņiem
Nūdeļu pagatavošana japāņu gaumē, izmantojot KIKKOMAN Teriyaki mērci ar ceptiem ķiplokiem, kas ēdienam piešķirs piekto - umami garšu!
Suši ruļļu pagatavošanas pamācība
Uz āru vērsto suši ruļļu pagatavošanas pamācība
Japānas iedvesmota pokija bļoda ģimenei un draugiem