Teriyaki lasis
Viegli un ātri pagatavojama recepte ēdienkartes dažādošanai.
2 porcijas
Sastāvdaļas:
250 g laša fileja
1 paciņa / 120 g BLUE DRAGON Teriyaki Stir Fry mērce
G. COSTA smalkais Jūras sāls pēc garšas
Melnie pipari pēc garšas
Kviešu milti vai kartupeļu ciete panēšanai
Augu eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu un sagriež nelielos gabaliņos.
2. Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm un panē miltos vai kartupeļu cietē.
3. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gabaliņus.
4. Kad lasis gandrīz gatavs un apbrūninās no abām pusēm, katru gabaliņu pārklāj ar Teriyaki mērci, izmantojot konditorejas otu, un 15-30 sekundes no abām pusēm pacep.
5. Pasniedz siltu kopā ar dārzeņiem, rīsiem vai nūdelēm pēc izvēles.
!!! Garnēšanai var izmantot apgrauzdētas sezama sēklas.