Atpakaļ

Garneles Tempurā

Garneles Tempurā

Garneles kraugšķīgā garoziņā lieliski papildinās ikdienas maltīti.

Sastāvdaļas:

150 g BLUE DRAGON Mīklas maisījums Tempura
250-300 ml gāzēts, auksts ūdens
Jēlas tīģergarneles čaulā, bez galvas
Kviešu milti panēšanai
Augu eļļa fritēšanai

Pagatavošana:

1. Traukā ber Tempuras mīklas maisījumu un pievieno aukstu, gāzētu ūdeni, lai mīkla būtu diezgan šķidra. Visu labi apmaisa, lai iegūtu viendabīgu konsistenci un liek uz neilgu laiku ledusskapī.
2. Garnelēm noņem čaulu, tās šķērsām viegli iegriež, tā, lai varētu iztaisnot.
3. Kastrolī vai dziļā pannā ielej eļļu un uzkarsē.
4. Gatavās garneles apviļā miltos, tad mērc Tempuras mīklā un liek cepties eļļā 30-60 sekundes.
5. Gatavos gabaliņus liek uz salvetēm, lai tās absorbē lieko eļļu.

!!! Pasniedz siltas kopā ar KIKKOMAN dabiski raudzētu sojas mērci vai EXOTIC FOOD saldo čili mērci.