Mērces Gyoza japāņu pelmeņiem
Dažādas mērces Gyoza japāņu pelmeņu garšas izcelšanai un papildināšanai.
1.variants:
Sastāvdaļas:
1 ēdamk. KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce
1 ēdamk. KIKKOMAN Suši rīsu etiķis
Dažas piles BLUE DRAGON Sezama eļļa
Šķipsna S&B Japāņu piparu maisījums Shichimi Tougarashi
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Gatavo mērci lej mērces trauciņos.
2.variants:
Sastāvdaļas:
1 ēdamk. KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce
1 ēdamk. KIKKOMAN Suši un sašimi sojas mērce
Dažas piles BLUE DRAGON Sezama eļļa
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Gatavo mērci lej mērces trauciņos.
3.variants:
Sastāvdaļas:
2 ēdamk. BLUE DRAGON Sezama eļļa
3 ēdamk. Brūnais cukurs
½ tases KIKKOMAN Saldā mērce Teriyaki Yakitori
2 tējk. Svaiga ingvera salne, sakapāta
1 ēdamk. Sīpolloki, smalki sakapāti
Pagatavošana:
1. Mazā katliņā ielej brūno cukuru un sezama eļļu.
2. Karsē katliņa saturu līdz cukurs sāk kust.
3. Maisot pievieno Kikkoman saldo mērci Teriyaki Yakitori un ingveru.
4. Turpina karsēt mērci līdz viršanas temperatūrai.
5. Tad to noņem no liesmas, ielej mērces trauciņos, pārkaisa ar sīpollokiem.
!!! Gatavo mērci pasniedz ar AJINOMOTO Japāņu pelmeņiem Gyoza.