Atpakaļ

Baklažāns, cukīni un Tofu Teriyaki sezama mērcē

Baklažāns, cukīni un Tofu Teriyaki sezama mērcē

Gards vok ēdiens, kas ideāli piemērots vegāniem un veģetāriešiem.

4 porcijas

Sastāvdaļas:

200 g baklažāns
200 g cukīni
400 g MORINAGA zīda Tofu
4 ēdamk. milti
1/4 puravs
4 ēdamk. augu eļļa
160 ml KIKKOMAN Teriyaki mērce ar grauzdētām sezama sēklām
1 tējk. EAST END Čili pipari, rupji saberzti pārslās
1 ēdamk. sakapāti lociņi

Pagatavošana:

  1. Nomazgā un sagriezž baklažānu un cukīni gabaliņos.  
  2. Sagriež tofu ~2 cm kubiņos un apberat ar miltiem.
  3. Nomazgā un sagriež puravu plānās šķēlītēs.
  4. Cep baklažānu un cukīni karstā eļļā, līdz tie gatavi, noņem no pannas, un cep atlikušajā eļļā cep tofu.
  5. Kad Tofu ir apcepts, pievieno atpakaļ apceptos dārzeņus un Teriyaki mērci. Apcep visu uz nelielas uguns, viegli apmaisot, lai visas sastāvdaļas tiktu vienmērīgi noklātas ar mērci.
  6. Pasniedz pārkaisītu ar sagrieztu puravu, čili pārslām un sasmalcinātiem lociņiem.