Baklažāns, cukīni un Tofu Teriyaki sezama mērcē

Gards vok ēdiens, kas ideāli piemērots vegāniem un veģetāriešiem.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
200 g baklažāns
200 g cukīni
400 g MORINAGA zīda Tofu
4 ēdamk. milti
1/4 puravs
4 ēdamk. augu eļļa
160 ml KIKKOMAN Teriyaki mērce ar grauzdētām sezama sēklām
1 tējk. EAST END Čili pipari, rupji saberzti pārslās
1 ēdamk. sakapāti lociņi
Pagatavošana:
- Nomazgā un sagriezž baklažānu un cukīni gabaliņos.
- Sagriež tofu ~2 cm kubiņos un apberat ar miltiem.
- Nomazgā un sagriež puravu plānās šķēlītēs.
- Cep baklažānu un cukīni karstā eļļā, līdz tie gatavi, noņem no pannas, un cep atlikušajā eļļā cep tofu.
- Kad Tofu ir apcepts, pievieno atpakaļ apceptos dārzeņus un Teriyaki mērci. Apcep visu uz nelielas uguns, viegli apmaisot, lai visas sastāvdaļas tiktu vienmērīgi noklātas ar mērci.
- Pasniedz pārkaisītu ar sagrieztu puravu, čili pārslām un sasmalcinātiem lociņiem.