Atpakaļ

Kikkoman Teriyaki vistas voks

Kikkoman Teriyaki vistas voks

Viegli, ātri pagatavojama un sabalansēta malīte.

4 porcijas

Sastāvdaļas:

2 vidēji lielas vistas filejas
2 ķiploka daiviņas
neliels ingvera saknes gabaliņš
100 ml (~7 ēdamk.) KIKKOMAN Teriyaki marināde un mērce
3 ēdamk. kartupeļu ciete
150 ml ūdens
1 sīpols
1 saldais pipars
½ neliela cukini
Sauja saldētu zaļo pākšu pupiņu
Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1. Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabalos.
2. Pagatavo marinādi, kopā sajaucot smalki kapātu ķiploku un ingveru, 3 ēdamkarotes Teriyaki marinādes un 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes.
3. Marinādi pievieno vistas gaļai un labi apmaisa, marinē vismaz 15 minūtes.
4. Sagriež sīpolu, saldo piparu un cukini.
5. Saldētās pupiņu pākstis aplej ar verdošu ūdeni un nosusina.
6. Atsevišķā traukā samaisa kopā 4 ēdamkarotes Teriyaki marinādes, 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes un 150 ml ūdens.
7. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistu, kad tā gatava, noņem no pannas, pannu notīra.
8. Uzkarsē eļļu un tajā apcep sīpolus, kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno cukini, saldo piparu un pupiņu pākstis.
9. Maisot cep, līdz dārzeņi ir viegli apcepušies, bet tomēr vēl nedaudz kraukšķīgi.
10. Tad pievieno vistu, visu labi apmaisa.
11. Pannas saturam pievieno Teriyaki marinādes, kartupeļu cietes un ūdens maisījumu.
12. Apmaisot karsē apmēram 1 minūti līdz mērce ir sabiezējusi.

!!! Pasniedz siltu, ieteicams ar siltiem rīsiem.
!!! Vistas gaļas vietā var izmantot arī liellopa fileju vai garneles.