Zaļais karijs taizemiešu gaumē
Viegli un ātri pagatavojams zaļais karijs taizemiešu gaumē.
1 porcija
Sastāvdaļas:
4 ēdamk. eļļa
120 g vista, sagriezta kumosa lieluma gabaliņos
40 g šampinjoni
30 g puķkāposts
250 ml AROY-D Taizemes zaļā karija mērce
30 g sarkanā paprika
½ čili pipars, sagriezta smalkās ripiņās (pēc vēlēšanās papildus asumam)
AROY-D Taizemes Jasmīnu rīsi pasniegšanai
Pagatavošana:
1. Taizemes Jasmīnu rīsus pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma.
2. Dziļā pannā vai katlā uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas, tajā apcep vistu.
3. Pievieno atlikušo eļļu, šampinjonus un puķkāpostus, visu apcep.
4. Tad pievieno Taizemes zaļā karija mērci, sarkano papriku un čili piparu, visu uzkarsē un vāra 12-15 minūtes.
5. Zaļo kariju pasniedz siltu ar aromātiskajiem Taizemes Jasmīnu rīsiem piedevās.
!!! Karija pagatavošanai var izmantot jebkurus dārzeņus, gaļu un jūras veltes pēc izvēles, ievērojot to gatavošanas ilgumu.