Vistas Tikka Masala gardēžiem
Neaizmirstami gards vistas karijs indiešu gaumē.
3 porcijas
Sastāvdaļas:
1 ēdamk. saldkrējuma sviesta
2 nelieli sīpoli
4 ēdamk. PATAK’S Tikka Masala karija pasta
2 vidēji lielas vistas filejas
2 tomāti
1 tējk. brūnā cukura
50 ml ūdens
100 ml saldā krējuma
TILDA Indijas Basmati rīsi piedevās
Pagatavošana:
1. Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabalos, sīpolu sagriež mazos gabaliņos, tomātu nomizo un sagriež kubiņos.
2. Vidēji lielā katliņā ar vāku izkausē sviestu un viegli apcep sīpolus.
3. Iemaisa Tikka Masala pastu un maisot cep ~3 minūtes.
4. Pievieno vistu un ik pa laikam apmaisot, cep pāris minūtes.
5. Pievieno tomātus, cukuru un ūdeni, visu labi apmaisa un sautē 15-20 minūtes.
6. Nogriež liesmu un pievieno saldo krējumu, visu labi apmaisa.
7. Pasniedz siltu kopā ar Basmati rīsiem.