Vistas šķiņķīši ar vasabi
Pikanti, zeltaini brūni vistas šķiņķīši, kas kļūs par galveno sastāvdaļu Jūsu pamatēdienā.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
4 vistas šķiņķīši
1 ēdamk. baltvīns
½ tējk. G. COSTA smalkais Jūras sāls
Pipari pēc garšas
1 ēdamk. S&B Vasabi pasta
2 tējk. olīveļļa
1 tējk. KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce
Pagatavošana:
1. Vistas šķiņķīšus iegriež ādas pusē, apslaka un ierīvē ar baltvīnu, apkaisa ar sāli un pipariem.
2. Uzkarsē pannā eļļu un cep šķiņķīšus no abām pusēm, kamēr tie kļūst zeltaini brūni.
3. Šķiņķīšiem ādas pusē plānā kārtiņā uzsmērē vasabi pastu. Uzliek pannai vāku un turpina cept uz zemas liesmas vēl 3 minūtes.
4. Gatavos vistas šķiņķīšus apslaka ar sojas mērci.
5. Pasniedz siltus ar piedevām pēc izvēles.