Tofu šokolādes kūka
Krēmīga, siera kūkai līdzīga tekstūra, piemērota veģetāriešiem.
Sastāvdaļas:
450 g MORINAGA zīda Tofu
50 g nesaldināts kakao pulveris
200 g pūdercukurs
1 ēdamk. vaniļas esence
1 ēdamk. PEARL RIVER BRIDGE rīsu etiķis
200 g sviesta cepumi
75 g saldkrējuma sviests
Pagatavošana:
1. Smalki samaļ cepumus un pievieno izkausētu sviestu.
2. Masu labi apmaisa un liek tortes formā, izlīdzina un ievieto ledusskapī.
3. Sakuļ tofu.
4. Pievieno kakao pulveri, pūdercukuru un etiķi. Masu labi sakuļ un lej virs cepumu kārtas.
5. Cep cepeškrāsnī 190°C 25 minūtes.
!!! Gatavo kūku atdzesē un liek ledusskapī (vislabāk uz nakti).