Tandoori panīrs
Veģetārs karijs indiešu gaumē.
3 porcijas
Sastāvdaļas:
1 ēdamk. saldkrējuma sviesta
350 g PATAK’S Tandoori karija mērce
300 g Tējas siera
100 ml saldā krējuma (pēc izvēles)
TILDA Indijas Basmati rīsi piedevām
Pagatavošana:
1. Sieru sagriež kumosa lieluma kubiņos.
2. Uzkarsētā pannā izkausē ēdamkaroti sviesta, tajā apcep siera kubiņus no visām pusēm, lai tam izveidotos kraukšķīga, zeltaina garoziņa.
3. Katliņā vai dziļā pannā ielej Tandoori karija mērci un siera gabaliņus, visu apmaisa un karsē vismaz 10 minūtes.
4. Pievieno saldo krējumu, to, turpinot sildīt, labi iemaisa mērcē.
5. Pasniedziet siltu kopā ar Basmati rīsiem.
!!! Ja patīk biezāka un asāka mērce, saldo krējumu var nepievienot.