Taizemes zivju karijs
Zivju karijs, kura garša aizvedīs ceļojumā uz Taizemi!
2 porcijas
Sastāvdaļas:
50 g AROY-D Sarkanā karija pasta
400 ml FUDO Kokosriekstu piens
6 mazi kartupeļi
Sauja ķirštomātu
300 g asara filejas (var izmantot citu zivi pēc izvēles)
Saišķis koriandra
Sula no 1 laima
TILDA Aromātiskie Taizemes Jasmīnu rīsi piedevām
Pagatavošana:
1. Kartupeļus un zivi sagriež kumosa lieluma gabalos, koriandru smalki sakapā.
2. Kastrolī liek sarkano karija pastu, maisot karsē.
3. Pievieno kokosriekstu pienu, daiviņās sagrieztus kartupeļus un vāra apmēram 8 minūtes vai līdz kartupeļi sāk palikt mīksti.
4. Pievieno gabalos sagrieztu zivi un vāra apmēram 3 minūtes vai kamēr zivs ir gatava.
5. Kad karijs jau gandrīz gatavs, pievieno ķirštomātus, kapātu koriandru un laima sulu.
6. Pasniedz siltu ar vārītiem Jasmīnu rīsiem.