Spageti ar tunci, sēnēm un Ponzu
Bagātīgas garšas pastas ēdiens.
4 porcijas
Gatavošanas laiks: 35 minūtes
Sastāvdaļas:
500 g spageti
1 tuncis eļļā
240 g svaigu šampinjonu vai citu sēņu
1 ķiploks
2 mazi sīpoli
60 g rukolas lapas
1 mazs žāvēts čili pipars
2 ēdamk. olīveļļa
MARSEL smalkais jūras sāls pēc garšas
Svaigi malti pipari pēc garšas
400 g sasmalcināti tomāti
200 ml KIKKOMAN Ponzu sojas mērce ar citrusu
Parmezāna siers, sarīvēts garnēšanai
Pagatavošana:
1. Spageti pagatavo pēc instrukcijas.
2. Tuncin notecina lieko eļļu, notīra un plānās šķēlēs sagriež sēnes, ķiplokus un sīpolus, noskalo un sakapā rukolu, čili piparu nedaudz izmērcē ūdenī.
3. Cep sēnes un pusi no sīpola pannā ar 1 ēdamkaroti eļļas, pievieno sāli un piparus, samaisa visu un izņem no pannas.
4. Atlikušo eļļu ielej pannā un tajā apcep ķiploku, čili piparu, un atlikušos sīpolus.
5. Pievieno tomātus un Ponzu mērci, visu uzvāra un sajauc kopā ar iepriekš pagatavoto maisījumu, tunci, spageti un rukolu.
6. No pagatavotā ēdiena izņem čili piparu.
7. Pasniedziet siltu, papildinot ar parmezāna sieru un svaigi maltiem pipariem.