Sarkanais karijs taizemiešu gaumē
Viegli un ātri pagatavojams sarkanais karijs taizemiešu gaumē.
1 porcija
Sastāvdaļas:
2 ēdamk. eļļa
40 g baklažāns
30 g brokoļi
250 ml AROY-D Taizemes sarkanā karija mērce
70 g AROY-D Jaunais, zaļais džekfrūts
½ čili pipars, sagriezts smalkās ripiņās (pēc vēlēšanās papildus asumam)
30 g DIAMOND edamame pupiņas vai zaļie zirnīši
AROY-D Rīsu nūdeles pasniegšanai
Pagatavošana:
1. Platās rīsu nūdeles pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma.
2. Dziļā pannā vai katlā uzkarsē eļļu, tajā apcep baklažānus un brokoļus.
3. Tiem pievieno Taizemes sarkanā karija mērci un uzkarsē to.
4. Kad viss sācis vārīties, pievieno jauno, zaļo džekfrūtu un čili piparus, vāra 8-10 minūtes.
5. Pannā pievieno edamame pupiņas (vai zaļos zirnīšus), vāra vēl 2 minūtes.
6. Sarkano kariju pasniedz siltu ar rīsu nūdelēm piedevās.
!!! Karija pagatavošanai var izmantot jebkurus dārzeņus, gaļu un jūras veltes pēc izvēles, ievērojot to gatavošanas ilgumu.