Rīsu pudiņš ar laimu
Atsvaidzinošs deserts.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
175 g FUDO Suši rīsi
2 laimi
400 ml FUDO Kokosriekstu piens
425 ml ūdens
100 g brūnais cukurs
Pagatavošana:
1. Laimam miziņas norīvē, sulu izspiež.
2. Katliņā liek rīsus, sarīvēto laima miziņu, kokosriekstu pienu un ūdeni.
3. Vāra 25 minūtes, ik pa laikam lēni apmaisot.
4. Kad rīsi jau novārījušies, pievieno cukuru, karsē un visu labi apmaisa līdz cukurs ir izkusis.
5. Noņem katliņu no plīts un nedaudz atdzesē.
6. Pievieno laima sulu un visu labi apmaisa.
7. Pudiņu pilnībā atdzesē un pasniedz aukstu.