Pikantais mango cālis
Vistas fileja karijā indiešu gaumē.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
4 vistas filejas
1 sīpols
400 g konservētu tomātu (sasmalcināti, bez mizas)
1 ēdamk. augu eļļas
4 ēdamk. PATAK’S Tikka Masala karija pasta
3 ēdamk. PATAK’S Saldais mango čatnijs
TILDA Indijas Basmati rīsi piedevās
Pagatavošana:
1. Vistu sagriež kumosa lieluma gabaliņos, sīpolu smalki sakapā.
3. Katlā uzkarsē eļļu un viegli apcep sīpolu, kamēr tas kļuvis caurspīdīgs.
4. Pievieno vistas gabaliņus un viegli apcep.
5. Pievieno konservētos tomātus un Tikka Masala karija pastu, uzliek vāku un sautē 20 minūtes vai līdz vista ir gatava.
6. Iemaisa saldo mango čatniju un pasniedz siltu ar Basmati rīsiem piedevās.