Nūdeļu salāti ar olīvām
SASTĀVDAĻAS:
70g nūdeļu pēc izvēles
Sauja dīgstu pēc izvēles
100g ķiršu tomātu
50g melno olīvu bez kauliņiem
¼ sarkanā sīpola
1 sarkanā vai dzeltenā paprika
½ cukini
Kikkoman Teriyaki mērce ar ceptiem ķiplokiem
MĒRCEI:
2 ēd.k.olīveļļas
1 ēd.k. Kikkoman Dabiski raudzētas sojas mērces
2 ēd.k. Kikkoman Sojas mērce ar citrusu Ponzu
1 tējk. Dižonas sinepju
1 tējk. medus
PAGATAVOŠANA:
Pagatavošanas laiks 25 min
1. Nomazgājiet un attīriet no sēklām papriku, cukini un sagrieziet strēmelēs
2. Grilējiet vai cepiet pannā no abām pusēm, līdz dārzeņi kļūst mīksti
3. Pārsmērējiet cukini no abām pusēm ar Kikkoman Teriyaki mērci ar ceptiem ķiplokiem
4. Kad dārzeņi ir mīksti, atstājiet tos atdzist. Pēc tam paprikai no ņemiet miziņu
5. Sālītā ūdenī pagatavojiet nūdeles, lieciet malā
6. Ķiršu tomātus pārgrieziet uz pusēm
7. Sasmalciniet sīpolu un olīvas Jums vēlama lieluma gabalos
8. Sajauciet visas mērces sastāvdaļas un rūpīgi samaisiet līdz mērce kļūst viendabīga
9. Lieciet nūdeles traukā, pievienojiet dīgstus, svaigos un grilētos (ceptos) dārzeņus
10. Pārlejiet ar mērci, rūpīgi samaisiet un pasniedziet salātus kā pamatēdienu vai kā piedevu grilētai gaļai vai zivij