Kičari
Sastāvdaļas:
2 tases EAST END Sarkanās lēcas, šķeltas
1 tase TILDA Indijas Basmati rīsi
4 tases karsts ūdens
1 ēdamk. Gī sviesta
1 tējk. EAST END Sierāboliņa lapas (Kasuri Methi)
½ tējk. EAST END Kurkuma, malta
½ tējk. VANDEVI Asafatīda pulveris
½ tējk. EAST END Sinepju sēklas, brūnas
1 tējk. NATCO Svaigs ingvers, rīvēts
EAST END Melnais sāls, smalkais pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katliņā uzkarsē Gī sviestu un pievieno brūnās sinepju sēklas.
2. Kad sēklas sāk sprakšķēt, pievieno visas garšvielas un viegli maisot apcep Gī svietā pāris sekundes.
3. Pievieno noskalotus Basmti rīsus un lēcas, visu labi apmaisa.
4. Pievieno ūdeni un sāli, visu apmaisa un turpina vārīt.
5. Kad ūdens sāk vārīties, katliņam liek vāku un visu uz mazas liesmas vāra 10-15 minūtes.