Kartupeļu biezputra ar vasabi
Pikanta piedeva pamatēdienam.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļi
50 ml piens
100 ml saldais krējums
50 g sviests
3-5 tējk. S&B Vasabi pasta
MARSEL smalkais jūras sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Kartupeļus nomizo, sagriež gabalos, liek katlā, pievieno ūdeni un sāli, novāra mīkstus un ūdeni nokāš.
2. Katlu noliek atpakaļ uz liesmas, lai iztvaiko liekais mitrums.
3. Kartupeļiem pievieno sviestu, uzkarsētu pienu un saldo krējumu, masu sakuļ, lai veidojas viendabīgs biezenis.
4. Pievieno vasabi pastu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
5. Pasniedz siltu.