Indiešu stila salāti
Bagātīgi salāti indiešu gaumē.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
2 ēdamk. PATAK'S Baklažānu marinējums, vidēji ass, 312g
3 nelieli vārīti kartupeļi ar mizu
150 g Tējas siers
150 g konservēti turku zirņi
3 ripas AROY-D Ananasu šķēlītes biezā sīrupā, 565g
1 sarkanais sīpols
2 tējk. ingvera saknes (svaiga, rīvēta)
¼ tējk. malti melnie pipari
½ laima sula
1 ēdamk. svaigas piparmētru lapas
50 g dažādas salātu lapu
8 ķirštomāti
MARSEL smalkais jūras sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Kartupeļus nomizo un sagriež palielos kubiņos.
2. Tējas sieru sagriež kubiņos.
3. Ananasu ripas sagriež gabaliņos.
4. Sīpolus griež uz pusēm un pēc tam smalkās ripiņās.
5. Piparmētru lapas smalki sakapā.
6. Ķirštomātus griež uz pusēm.
7. Bļodā pagatavo mērci, samaisot baklažānus marinējumu, laima sulu un rīvētu ingveru.
8. Visas pārējās sastāvdaļas samaisa lielā bļodā, pielej klāt pagatavoto mērci.
9. Pēc garšas pievieno sāli un visu labi apmaisa.