Eksotiskie garneļu salāti
Neierastu garšu sajaukums, kas rada eksotiskus salātus.
2 porcijas
Sastāvdaļas:
10 Tīģergarneles (vārītas, tīrītas)
1 avokado
6 lielas zemenes
1 neliels šalotes vai sarkanais sīpols
70 g dažādu salātlapu (biešu lapiņas, rukola u.c.)
Sauja zaļo olīvu bez kauliņiem
½ ābols (vislabāk "Granny Smith" šķirnes)
50 ml EXOTIC FOOD Mango mērce
70 ml KEWPIE Japāņu majonēze
Pagatavošana:
1. Garneles atkausē.
2. Avokado notīra un sagriež daiviņās.
3. Zemenes sagriež četrās daļās.
4. Sīpolu sagriež plānās ripiņās.
5. Ābolu sagriež plānās šķēlītēs.
6. Salātu bļodā saplucina salātu lapas.
7. Tām pievieno visas pārējās salātu sastāvdaļas un apmaisa.
8. Pagatavo salātu mērci, kopā samaisot mango mērci un majonēzi.
9. Servējamā traukā liek salātus un pirms pasniegšanas pārlej ar pagatavoto salātu mērci.
!!! Garneļu vietā varat izmantot arī ceptu vistas fileju, sagrieztu strēmelītēs.