Dārzeņu Masala
Gards vegānisks karijs indiešu gaumē.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
200 g ziedkāposta
1 vidēji liels sīpols
1 vidēji liels cukini
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
100 g saldēto zirnīšu
200 g konservētu vai svaigu, mizotu tomātu
100 ml ūdens
2 ēdamk. PATAK’S Karija pasta, maigā
3 ēdamk. augu eļļas
1 ēdamk. kapāta koriandra
Pagatavošana:
1. Ziedkāpostu sadala mazākās daļās, sīpolu smalki sagriež, cukini, tomātus, piparus griež nelielos gabaliņos.
2. Kastrolī uzkarsē eļļu un apcep sīpolus līdz tie ir caurspīdīgi.
3. Pievieno ziedkāpostus un viegli apcep 1-2 minūtes.
4. Pievieno pārējos dārzeņus un ūdeni, visu sautē 5 minūtes.
5. Pievieno Maigo karija pastu un tomātus, sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
6. Kad sautējums gatavs, pievieno kapātu koriandru.