Kimchi ir tradicionāla korejiešu garšviela un fermentēts ēdiens, kas sastāv no marinētiem dārzeņiem. Korejieši parasti ēd Kimchi katrā ēdienreizē. Mūsdienās Kimchi ir kļuvis ļoti populārs starptautiski un ieguvis reputāciju kā superfūds.
Ķiploka, ingvera, čili piparu, sāls un zivju mērces kombinācija rada īpaši bagātīgu garšu. Kikkoman Kimchi asā čili mērce garšos labi ar gandrīz jebko – rīsiem, stir-fry ēdieniem, nūdelēm, olām, sautējumos, salātu mērcēs, kā “dip” mērce (sajaucot ar majonēzi, krējumu vai bezpiedevu jogurtu).
NEPIECIEŠAMS:
500g Ķīnas kāposts
1 tējk. Sāls
5 ēdamk. KIKKOMAN Kimchi mērce
PAGATAVOŠANA:
1. Nomazgā Ķīnas kāpostus un sagriez tos kumosa lieluma gabaliņos.
2. Ķīnas kāpostus liec bļodā un pārkaisi ar sāli.
3. Bļodu nosedz, uzliec smagumu, lai kāposti nospiestos, un liec ledusskapī uz 2-3 stundām.
4. Šķidrumu nolej un kāpostus kārtīgi izspiež.
5. Kāpostus sajauc ar KIKKOMAN Kimchi mērci, liek noslēgtā traukā vai pārtikas maisiņā. Marinē uz nakti ledusskapī (vai ilgāk pēc vēlēšanās) un pasniedz.
6. Kimchi kāpostus var uzglabāt ledusskapī apmēram no 1 - 10 dienām.
Pievieno savam ēdieniem bagātīgu garšu un asumu ar Kikkoman Kimchi mērci!
PIEVIENO DZĪVEI GARŠU AR KIKKOMAN!